back

Відбулись змагання на кубок Ніжинського району з лижних гонок

18 лютого 2019

15 лютого відбувся кубок Ніжинського району з лижних гонок, який був присвячений 30-й річниці виведення військ з республіки Афганістан. У змаганнях, що пройшли на базі міського стадіону "Спартак", взяли участь спортивні колективи Крут, Ніжинського, Великої Кошелівки, Лосинівки, команда Ніжинської районної ради, студенти Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя та Ніжинського агротехнічного коледжу. Загалом, 34 учасника виявили бажання прийняти участь у цих змаганнях.

 

      У віковій категорії до 18 років першу сходинку зайняв Володимир Шостка, студент агроколеджу , друге і третє місце – Ігор Ковальський і Олександр Богдан із с. Ніжинське.

 

      У віковій категорії 18 – 35 років з найкращим результатом до фінішу приїхав Павло Глушко, начальник відділу фізичної культури та спорту Ніжинської міської ради, друге місце – Віталій Рубець з с. Крути, третє місце – В’ячеслав Горобець (с. Крути).

 

      Найзахоплюючі баталії точилися у віковій категорії 36 – 50, де зібралися справжні професіонали. Перше місце і найкращий час серед всіх учасників показав голова Ніжинської районної ради Олег Бузун. Друге місце посів Володимир Руденко із с. Лосинівки і третю сходинку виборов – Олександр Соломаха, Великокошелівський сільський голова.

 

      Серед дівчат найкращий час показала Світлана Бузун, не залишивши ніяких шансів суперницям. Друге місце – Катерина Солодка, студентка НДУ ім. М. Гоголя і третє місце – Мар’яна Яременко з с. Лосинівки.

 

      Серед наймолодших учасниць (10-11 років) найкращий час показала Поліна Рябущиць з Лосинівки, друге місце – Поліна Бузун.

 

      В естафетній гонці серед команд найкращий час показала збірна команда с. Лосинівки, друге місце – с. Крути і третя сходинка - с. Ніжинське.

 

      Переможці отримали медалі, грамоти і кубки, які їм вручив голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин та завідувач сектору сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Андрій Штайнеккер.

 

      Ніжинська районна державна адміністрація висловлює подяку за сприяння в організації змагань Ніжинському міському центру «Спорт для всіх».

Сектор сім’ї, молоді та спорту РДА

Фото Євгенії Нечваль