back

Про національно-патріотичне виховання молоді та правовий режим воєнного стану йшла мова на засіданні Громадської ради

21 грудня 2018

     20 грудня відбулось останнє у цьому році засідання Громадської ради. Представники ІГС розглянули два питання порядку денного.

      Про виконання районної Програми з національно-патріотичного виховання у 2018 році інформував завідувач сектору сімї, молоді та спорту РДА Андрій Штайнеккер. Він зупинився на діяльності Координаційної ради з національно-патріотичного виховання при районній державній адміністрації, проведенні різноманітних освітньо-виховних, інформаційно-просвітницьких, культурологічних та інших заходів з національно-патріотичного виховання, насамперед, для дітей та молоді. Наголосив, що постійними учасниками цих заходів є учасники АТО, волонтери, громадські активісти, які для молоді є прикладами для наслідування.  Окремо зупинився на проведенні у районі місячника з національно-патріотичного виховання учнівської молоді спільно з ГО «ДОЗІР КРУК» та Ніжинським військкоматом.

      Під час обговорення питання Максим Вертюк, представник ГО «ДОЗІР КРУК», вніс пропозицію зібрати та підготувати команду району для участі у національно-патріотичному заході всеукраїнського рівня.

      Начальник відділу  з питань цивільного захисту, оборонної, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Михайло Марченко ознайомив членів Громадської ради з правовим режимом воєнного стану та відповів на питання, які цікавили присутніх, зокрема, щодо наявності у районі укриттів, проведенні навчань по евакуації населення тощо.

      За результатами розгляду питань членами Громадської ради були прийняті відповідні рішення та рекомендації.

Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації