back

Вячеслав Івашин узяв участь у засіданні сесії районної ради

10 грудня 2018

07 грудня у великому залі засідань адміністративної будівлі Ніжинської міської та районної рад відбулося пленарне засідання двадцятої (позачергової) сесії районної ради сьомого скликання під головуванням голови районної ради Олега Бузуна.

У роботі сесії взяли участь голова районної державної адміністрації Вячеслав Івашин, депутати районної ради, сільські голови територіальних громад району, засоби масової інформації та інші запрошені.

Перед початком засідання голова районної ради Олег Бузун та голова районної державної адміністрації Вячеслав Івашин привітали з 60-річним ювілеєм Черняхівського сільського голову Щербину Валентину Олександрівну та нагородили її Почесною грамотою Ніжинської районної ради за багаторічну сумлінну працю в органах місцевого самоврядування, самовіддане служіння обраній справі, вагомий внесок у розвиток територіальної громади.

На сесійному засіданні були прийняті рішення з питань: надання згоди на безоплатну передачу та передачу у комунальну власність Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади установ фельдшерських пунктів с. Кунашівка та с. Паливодин та їх майна; затвердження передавального акту комунального закладу «Ніжинський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Ніжинської районної ради; затвердження Статуту та призначення головного лікаря комунального некомерційного підприємства «Ніжинський центр первинної медико-санітарної допомоги» Ніжинської районної ради»; про оновлення та затвердження показників Районної програми «Шкільний автобус» на 2016-2020»; про затвердження Положення про проведення конкурсу на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти, що є об’єктом спільної власності територіальних громад сіл, селища Ніжинського району тощо.
 

Організаційний відділ районної ради

Фото Євгенії Нечваль