back

Працівників органів місцевого самоврядування Ніжинщини привітали із професійним святом

07 грудня 2018

   Працівники органів місцевого самоврядування сьогодні відзначають своє професійне свято, що підкреслює велику значимість існування цього важливого інституту місцевої демократії.  Це свято людей, яких обирає суспільство. 
   Місцеве самоврядування – це найбільш наближена до людей ланка влади. Від їх професіоналізму, досвіду, компетенції та відповідальності залежить добробут та розвиток кожної територіальної громади. 
   Робота в органах місцевого самоврядування - це велика відповідальність, яка невпинно зростає разом із проведенням у нашій країні процесів децентралізації та об’єднання територіальних громад. Уже сьогодні, завдяки бюджетній децентралізації, органи місцевого самоврядування отримали значно більші фінансові можливості, ніж це було раніше. Створені громади на теренах Ніжинського району мають можливість самостійно вирішувати, на які соціально важливі потреби використовувати кошти, ремонтують дороги, освітні й медичні заклади тощо. 
   Про всі ці аспекти роботи в органах місцевого самоврядування та успіхи в реалізації реформи децентралізації говорили зі сцени Ніжинського агротехнічного інституту очільники Ніжинського району – Вячеслав Івашин та Олег Бузун під час урочистих заходів з нагоди Дня місцевого самоврядування.
   Вони вручили низку нагород працівникам апарату та депутатам районної ради, головам, секретарям, діловодам, бухгалтерам, депутатам сільських, селищної рад Ніжинщини. Особливо дякували колишнім очільникам громад за співпрацю та роботу на розбудову своїх територій.
   Зокрема, голова райдержадміністрації Подяками та Грамотами відзначив: 

Катерину Подолянко, Великодорізького сільського голову;
Ганну Ярмоленко, секретаря Безуглівської сільської ради та виконкому;
Тетяну Бутко, касира Крутівської сільської ради;
Олега Зінченка, Перебудівського сільського голову;  
Тетяну Мацолу, секретаря Заньківської сільської ради та виконкому;
 Віктора Македона, Крутівського сільського голову;
Світлану Савінову, головного бухгалтера сільської ради;
Володимира Сурмачевського, колишнього голову Кунашівської сільської ради.
 Для всіх присутніх у залі прозвучали пісні та щирі слова привітань від учасників борзнянського гурту «Смоляни».

 

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА