back

Найстаршій жительці району виповнилось 105 років

19 листопада 2018

     16 листопада виповнилось 105 років найстаршій жительці району –  Катерині Лаврівні Ременюк, котра проживає в смт Лосинівка.

     Цій привітній та оптимістичній  жінці довелось побачити все: і війну, і голод, і перемогу.

     Катерина Лаврівна зі своїм чоловіком жила душа в душу, але, на жаль, рано залишилась вдовою. Сама виховала трьох дітей. Вчила дітей жити чесно, вірити в Бога, ніколи не опускати руки. Усе своє життя тяжко працювала в колгоспі, аби прогодувати свою родину. Навіть сьогодні, в свої 105 років, бабуся Катя не сидить на місці, а самостійно працює по домогосподарству.

    Із поважною датою іменинницю привітали голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин, його заступник Оксана Мелашенко, Лосинівський селищний голова Володимир Андрієць, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Лосинівської селищної ради Олена Боровик, начальник управління соціального  захисту населення райдержадміністрації Олександр Шевчун, представник народного депутата Олександра Кодоли Олексій Пірковський.

   Також з концертною програмою до іменинниці завітав народний ансамбль «Душі  криниця». Гості та близькі привітали бабусю  квітами та подарунками, побажали їй здоров’я та довголіття.

За інформацією виконавчого комітету Лосинівської селищної ради

Фото Олександра Василенка