back

Вітання голови райдержадміністрації з Днем працівників культури та майстрів народного мистецтва

09 листопада 2018

 

         Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва Ніжинщини, прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята!

         Сьогодні в Україні культура є одним з вирішальних чинників національного відродження, зміцнення державності й об’єднання суспільства навколо спільних цінностей та ідеалів. 

         Творчі колективи Ніжинщини відомі далеко за межами району і є славою й гордістю нашого краю, переможцями багатьох творчих конкурсів і фестивалів районного, обласного та загальнодержавного рівнів. Їх яскравий колорит, неймовірний спів, професійне інструментальне виконання та хореографічна майстерність заслуговують на подяку та щирі овації.

        У цей день хочемо привітати із професійним святом усіх працівників будинків культури та клубних установ, бібліотек,  мистецьких навчальних закладів, учасників аматорських колективів району та подякувати за сумлінну працю, безперервний творчий пошук, за вагомі здобутки.

        Бажаємо вам та вашим родинам добробуту, щастя, міцного здоров’я, невичерпної енергії та наснаги на реалізацію нових творчих ідей!

 

Голова райдержадміністрації                                     

Вячеслав Івашин