back

Перший футбольний турнір на Кубок Ніжинського сільського голови

20 вересня 2018

15 вересня в с. Ніжинське відбувся перший турнір з футболу – Кубок Ніжинського сільського голови. Цей турнір присвячений Дню визволення Ніжинщини та Дню фізичної культури та спорту. За кубок змагалися три команди: господарі турніру «Фортуна» (с. Ніжинське), молода команда «Юність» (с. Талалаївка) та «Сокіл» (с. Данина).

Чисельна глядацька аудиторія мала змогу дивитися на справжні футбольні баталії. У першому матчі «Сокіл» переміг «Юність» 3-1, у другому матчі господарі «Фортуна» розгромила молодих талалаївців 5-0. Фінальна гра виправдала всі очікування, багато боротьби, класних атак, великі швидкості і звичайно інтрига до самого кінця матчу і розв’язка під завісу поєдинку, данинці лише в кінці зуміли дотиснути «Фортуну», отже 2-1, на їх користь.

Кубок Ніжинського сільського голови виборов «Сокіл» (с. Данина). Всі команди отримали заслужені нагороди, медалі та кубки відповідного ґатунку, які їм вручили Ніжинський сільський голова Володимир Орел, головний ініціатор проведення турніру, голова Ніжинської районної державної адміністрації Вячеслав Івашин та місцеві ветерани спорту.

Після ігор всі гравці мали змогу скуштувати куліш та рибну юшку, які їм приготували організатори турніру. Володимир Орел пообіцяв всім присутнім, що такий турнір стане традиційним і футбол у с. Ніжинське буде розвиватися, буде покращуватися і футбольна інфраструктура. Вячеслав Івашин пообіцяв підтримку Ніжинської РДА у покращенні футбольного життя не тільки в с. Ніжинське, а і районі зокрема.

Олексій Чернета, голова Федерації футболу Ніжинського району

Фото Євгенії Нечваль