back

Вшанували подвиг визволителів

14 вересня 2018

З 13 по 17 вересня у населених пунктах району відбудуться урочисті заходи з нагоди відзначення 75-ї річниці вигнання нацистських окупантів з території Ніжинського краю, мітинги-реквієми, покладання квітів до пам’ятних знаків.

У ці славні дні ми згадуємо всіх, чиє життя забрала війна, низько вклоняємося та складаємо глибоку шану ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни та підняли країну з руїн у повоєнні роки. Ми вшановуємо тих, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога.

Шану загиблим віддали сьогодні учасники патріотичного велопробігу, котрий став для Ніжинської районної державної адміністрації вже традиційним у ці вересневі визвольні дні. До заходу долучили працівники райдержадміністрації, на чолі із заступником голови Оксаною Мелашенко, районної ради, громадськість.

Учасники велопробігу вирушили до пам’ятного знаку загиблим воїнам в роки Другої Світової війни, що розташований в с. Ніжинське. Там разом із головою громади вони поклали квіти до монументу та вклонилися пам’яті визволителів.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА

Фото Вікторії Охріменко, начальника організаційного відділу районної ради