back

У Ніжинському районі День фізичної культури та спорту відзначили спартакіадою

10 вересня 2018

За всіх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров'я, він загартовує характер і волю. У другу суботу вересня в Україні відзначають День фізичної культури та спорту. Це свято стосується не тільки тренерів, вчителів фізичної культури, професійних спортсменів, а й кожного, хто веде здоровий та активний спосіб життя та любить спорт.

У Ніжинському районі День фізичної культури та спорту відзначили спартакіадою серед державних службовців, працівників органів місцевого самоврядування, депутатів сільських рад, працівників соціальної сфери, що відбулась на стадіоні у смт Лосинівка.

Участь у змаганнях узяли три команди: Лосинівська ОТГ, Вертіївська ОТГ та збірна Ніжинського району, котру очолив голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин.

Очільник району під час відкриття спартакіади наголосив на тому, що подібними спортивними заходами та особистою участю ми власним прикладом показуємо молоді, що необхідно вести здоровий спосіб життя, любити спорт та проводити свій вільний час цікаво й активно.

Команди-учасники змагалися у 6-ти видах спорту: міні-футбол, волейбол, настільний теніс, шашки, стрільба із пневмотичної рушниці та перетягування канату.

Збірна команда Ніжинського району показала свою спритність, інтелект та силу й отримала беззаперечну перемогу у змаганнях з настільного тенісу, шашок та перетягування канату.

У загальному результаті місця між командами розподілились так:

І місце – Лосинівська ОТГ,

ІІ місце – збірна Ніжинського району,

ІІІ місце – Вертіївська ОТГ.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА