back

Для вшанування пам’яті загиблих в АТО ніжинців відбудеться благодійний футбольний турнір серед команд міста та району

07 серпня 2018

До керівництва районної державної адміністрації звернулись представники Об’єднаної ГО Ніжинська міськрайонна спілка ветеранів АТО «Патріот» з клопотанням посприяти проведенню футбольного турніру для вшанування пам’яті загиблих в АТО за участі команд міста та району до Дня визволення Ніжинщини.

Щодо цього клопотання голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин 6 серпня провів нараду із заступником голови райдержадміністрації, представниками ГО «Патріот», фахівцями з питань фізичної культури і спорту району та міста.

Юрій Галата, депутат міської ради, член ГО «Патріот», висловив пропозицію щодо вшанування пам’яті загиблих в АТО земляків та суттєвої матеріальної допомоги їх дітям. Таких родин на Ніжинщині 12.

Свою підтримку в організації благодійного футбольного турніру, а також видатки на нього, пообіцяли районна державна адміністрація, районна ДЮСШ «Колос», Федерація футболу Ніжинського району і відділ фізичної культури та спорту міської ради.

У ході наради визначились - основний захід, як і фінальні матчі, відбудеться 16 вересня. Сам турнір пройде напередодні. Команд-учасниць реєструватимуть до 1 вересня. Усі вони під час реєстрації мають сплатити благодійні внески, котрі будуть використані на подарунки для дітей загиблих в АТО в знак подяки за патріотизм їх батьків.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА