back

Діти з родин, які перебувають у складних життєвих обставинах, відвідали цирк

12 червня 2018

День захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. Саме тому святий обов’язок родини, школи, органів влади та громадськості подбати про всебічний розвиток інтересів та здібностей української юні, забезпечити їй належний рівень виховання і дотримання прав дитинства. Турбота про дітей, захист їхніх прав повинні стати одними з найголовніших обов'язків дорослих.

З нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей районною державною адміністрацією та працівниками районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді 09 червня було організовано відвідування цирку п'ятнадцятьма дітлахами, сім'ї яких перебувають у складних життєвих обставинах. Малеча насолодилася унікальною програмою, в якій взяли участь гімнасти на турніках різної висоти, атлети, жонглери, клоуни.

Час сплинув непомітно, весело і приємно. З гарними спогадами діти чекатимуть наступних вистав, бо цирк – це саме те місце, куди щоразу хочеться повертатися за новими емоціями та знайомитися з новими талановитими артистами.

За інформацією районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді