back

Для сільських та селищного голів Ніжинщини провели семінар

23 травня 2018

22 травня голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин провів семінар-нараду голів селищної, сільських рад Ніжинського району. Під час роботи до відома учасників заходу було доведено важливу та актуальну інформацію, надано роз’яснення та консультації з питань порядку денного.

Про стан дотримання законності у сфері реєстрації місця проживання інформувала заступник начальника Ніжинського міського відділу Управління Державної міграційної служби України в Чернігівській області Наталія Кресан.

Перелік об'єктів та видів суспільно-корисних робіт для порушників, на яких накладено адміністративне стягнення, озвучив начальник Ніжинського міськрайонного відділу з питань пробації Олександр Сонець.

Із затвердженим Кабінетом Міністрів України новим порядком призначення субсидій, який діє з 01 травня 2018 року, ознайомила начальник відділу адресних соціальних виплат управління соціального захисту населення Тетяна Жаркова.

Щодо реалізації основних завдань Державного стандарту Нової української школи та підготовки і проведення відпочинкової кампанії в районі доповідала начальник відділу освіти райдержадміністрації Леся Лозова.

Про повноваження сільських рад встановлювати обмеження продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових інформував начальник відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації Вадим Шелест.

З питання Дотримання Закону України «Про Державний реєстр виборців» у Ніжинському районі та особливостей формування відомостей органами реєстрації селищної, сільських рад надала роз’яснення начальник відділу ведення Державного реєстру виборців апарату райдержадміністрації Ліна Грицан.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА