back

Сьогодні відзначає свій 100-річний ювілей жителька с. Талалаївка Корноух Ірина Микитівна

18 квітня 2018

У Ніжинському районі з’явилася ще одна довгожителька. 18 квітня 100 років тому у с. Талалаївка народилася Ірина Микитівна Корноух.

Сьогодні із 100-річним ювілеєм привітали бабусю голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин, сільський голова Талалаївки Володимир Хоменко та начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Олександр Шевчун.

Ірина Микитівна живе з дочкою Катериною Олексіївною, завдяки доброму догляду останньої старенькій і вдалося дожити аж до ста років, - переконані посадовці. Вони поспілкувалися з жінками, послухали розповіді про нелегку долю Ірини Микитівни, котра, не зважаючи на все, була з дитинства завзятою до роботи, працювала у колгоспі. Чоловік, нині вже покійний, Олексій за час другої світової війни потрапив у полон, проте Ірина дочекалася його – нажили 3-х дітей, 7-х онуків, 10-х правнуків та 7-х праправнуків. Чекатимуть на гостину всю велику родину вже цієї суботи.

Зараз ювілярка хоч і сама себе обходить, але почувається не дуже добре через біль у ногах. Тож посадовці пообіцяли організувати бабусі поїздку до медиків Ніжинської центральної районної лікарні, щоб обов’язково зустрічала гостей у свій 101-й день народження.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА