back

Навчання керівників дошкільних навчальних закладів

01 березня 2018

Відповідно до плану комплектування навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Чернігівської області на 2018 рік в період з 26 по 28 лютого поточного року були проведені заняття з категорією слухачів: «Керівники дошкільних навчальних закладів». На навчання прибули 22 керівника.

В ході занять до слухачів було доведено порядок організації та функціонування системи цивільного захисту, можливі заходи по зменшенню наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру. Викладачі центру розповіли, як правильно планувати та проводити евакуаційні заходи у разі загрози або виникнення надзвичайних ситуацій. Слухачі ознайомились з новими нормативними документами у сфері цивільного захисту. Основну увагу було приділено посадовим обов’язкам слухачів.

З метою якісного засвоєння окремих питань взаємодії, оповіщення та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій слухачі на чолі з викладачами відвідали пожежно-технічну виставку Управління ДСНС України у Чернігівській області.

За результатами навчання слухачі отримали посвідчення державного зразка, але головне – оновили свої знання щодо запобігання виникненню надзвичайних ситуацій, оскільки життя та здоров’я людей, є основним завданням нашої держави.

Ганна Дубина, методист НМЦ ЦЗ та БЖД Чернігівської області