back

Працівники Ніжинської районної державної адміністрації долучились до благодійної акції "Промінь надії"

09 січня 2018

Ми вже повідомляли, що вся чернігівська спільнота збирає кошти на додаткове обладнання для повноцінного функціонування новопридбаного лінійного прискорювача в Чернігівському обласному онкологічному диспансері. А саме комп’ютерний томограф та дозиметричне устаткування, вартість якого складає 25 млн. гривень, тоді як загальна вартість проекту «Лінійний прискорювач» становить 107 млн. гривень.

У листопаді 2017 року стартувала благодійна акція «Промінь надії», участь у якій беруть онкологи, артисти та представники влади.

У Ніжинській районній державній адміністрації відбулись збори членів профспілкового комітету колективу, під час яких було вирішено долучитися до благодійної справи та перерахувати одноденний заробіток на придбання необхідного обладнання для лінійного прискорювача.

Адже Чернігівський онкодиспансер – це єдиний в області спеціалізований соціально значущий заклад, який вирішує проблеми лікування онкохворих Чернігівщини.

Так, у грудні минулого року працівники апарату та структурних підрозділів Ніжинської районної державної адміністрації перерахували одноденний заробіток на придбання обладнання – 13285 грн. Працівники культури Ніжинського району – 6873 грн.

Долучитись до благодійної естафети «Промінь надії» може кожен. Разом ми здолаємо рак!

Реквізити:

р/р 31557301121263

у ГУДКСУ в Чернігівській області

МФО 853592

код за ЄДРПОУ 02006065

Призначення надходжень:

На придбання лінійного прискорювача з комплексом обладнання для оснащення радіотерапевтичного відділення КЛПЗ «ЧООД».

Дізнатися більше:

КЛПЗ «Чернігівський обласний онкологічний диспансер»

• 14029, м. Чернігів, просп. Миру, 211;

• тел./факс (04622) 5-30-07;

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА