back

Новорічне свято для дітлахів Ніжинського району соціально незахищених категорій

04 січня 2018

Безліч казкових героїв, Дідусь Мороз та Снігуронька зустрічали сьогодні у районному будинку культури в с. Талалаївка дітлахів Ніжинського району, а саме, дітей із родин, котрі опинилися в складних життєвих обставинах, сиріт та позбавлених батьківського піклування, дітей загиблих учасників в АТО та із родин переселенців.

Танці, ігри, конкурси, розваги, пригоди з пошуками Діда Мороза організували для малечі працівники відділу культури райдержадміністрації, районного будинку культури, вихованці та викладач Талалаївського філіалу районної дитячої школи мистецтв.

Привітали маленьких гостей свята та їх батьків із прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим очільники району – Вячеслав Івашин та Олег Бузун.

І звичайно ж, усі отримали приємні подарунки – солодощі та м’які іграшки від районної державної адміністрації, а також розмальовки від районної ради.

Крім того, на виконання рішення засідання міжвідомчої ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання насильству в сім’ї та протидії торгівлі людьми при районній державній адміністрації в рамках Комплексної програми на покращення своїх соціально-побутових умов багатодітна родина Мехед з с. Колісники отримала ковдру та постільну білизну.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА