back

Допомога сім’ям, що опинились у складних життєвих обставинах, від асоціації Іспанії "Іди з нами"

11 грудня 2017

Ніжинський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з представниками асоціації Іспанії «Іди з нами» неодноразово допомагали сім’ям, що проживають в Ніжинському районі та опинилися в складних життєвих обставиних.

Фахівці із соціальної роботи разом з представниками асоціації визначили сім’ї, яким в першу чергу необхідна допомога на покращення житлово-побутових умов. Першу допомогу отримала багатодітна родина з с.Перебудова. Тепер асоціація вирішила надати спонсорську допомогу в розмірі 15 тис.грн для родини з с. Кунашівка на підведення води в будинок. За дані кошти було підведено воду в будинок, придбано насосну станцію, бойлер, тумбу - мийку та інші комплектуючі. Всі необхідні роботи були виконані за сприяння сільського голови Володимира Сурмачевського.

Родині Катерини Білан, яка є випускницею школи - інтернату і сама виховує двох маленьких дітей, допомога небайдужих друзів є дуже доречною. Молода мама разом з дітками радіють від того, що в їх будинку з’явилася вода, та ще й тепла. Це значно полегшить ведення домашнього господарства та догляд за дітьми.

Центр соціальних служб сподівається на подальшу співпрацю з асоціацією з метою вирішення проблем найуразливіших верств населення Ніжинського району. Спеціалісти центру і родина Катерини Білан дуже вдячні іспанським друзям.

Ніжинський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді