back

Військовослужбовці Ніжинщини отримали вітання з нагоди професійного свята

06 грудня 2017

Сьогодні із професійним святом військовослужбовців військової частини А 1348, що розташована на території с. Липів Ріг, щиро вітали керівники району та працівники Ніжинського районного будинку культури.

6 грудня – офіційне свято Збройних сил України. Та це свято мужніх, сильних, відважних чоловіків та жінок, котрі щоденно стоять за сторожі спокою, цілісності нашої держави, на сторожі наших життів.

Із шаною та повагою звернулись до військовослужбовців голова районної державної адміністрації Вячеслав Івашин та голова районної ради Олег Бузун.

«Сьогодні в державі професія військового набула статусу та поваги, фінансування армії збільшилось, як і розуміння того, що обороноздатне військо в Україні – це не просто вимога часу, а необхідність,» - говорили посадовці. Вони запевнили присутніх у подальшій підтримці військовослужбовців Ніжинщини. Цьогоріч для військової частини А 1348 було придбано рації та вогнегасники.

Голова райдержадміністрації вручив Грамоти та Подяки з нагоди Дня Збройних сил України:

Сергію Шабанову, командиру в/ч А 1348;

Михайлу Квоку, техніку в/ч А 1348;

Віталію Жукову, заступнику командира в/ч А 1348;

Дмитру Чібісову, командиру взводу в/ч А 1348.

Також відзнаки районної ради вручив Олег Бузун:

Віталію Осипенку, заступнику командира в/ч А 1348;

Оксані Золотарьовій, старшому солдату в/ч А 1348.

Цього дня вітання з нагоди Дня Збройних сил України отримали і ті, хто несе свою службу у військовому комісаріаті. Саме вони відповідають за підготовку молоді до несення військової служби, за організацію проведення призовів громадян, в тому числі, на військову службу за контрактом. Більшість працівників Ніжинського об’єднаного міського військкомату боронила кордони нашої держави і в зоні АТО.

Голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин Грамоти та Подяки вручив:

Сергію Бурнісу, головному спеціалісту відділення офіцерів запасу і кадрів військового комісаріату;

Олександру Божку, головному спеціалісту відділення комплектування службовцю Збройних Сил України військового комісаріату;

Ользі Кожушко, головному спеціалісту відділення військового обліку сержантів і солдатів запасу військового комісаріату.

Також Вячеслав Івашин разом із військовим комісаром Володимиром Якущенком вручив відзнаки Президента України «За участь в антитерористичній операції».

Подяку сьогодні отримала від Володимира Якущенка і заступник голови райдержадміністрації, голова призовної комісії Оксана Мелашенко за значний особистий внесок в справу розвитку Збройних сил України, високі особисті досягнення у службовій діяльності та з нагоди свята.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА