back

Благодійність- справа благородна та відповідальна

06 грудня 2017

З приходом холодів діти з соціально-незахищених сімей району все гостріше відчувають потребу в теплому одязі. Адже все можна подолати: і біду, і безгрошів’я, і розпач… Потрібен лише час. Лише одна проблема потребує термінового втручання – це голодне та холодне дитинство.

Протягом жовтня - листопада 2017 року Ніжинським районним центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді було організовано та проведено акцію зі збору дитячого одягу, теплих речей, постільної білизни. Одяг, який був у використанні, надали Асоціація Іспанії «Іди з нами», Чернігівський обласний центр СССДМ, небайдужі мешканці м.Ніжина та району.

Фахівці Центру видали гуманітарну допомогу найуразливішим категоріям населення: сім’ям, які опинилися у складних життєвих обставинах, дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, особам з їх числа, дітям та молоді з функціональними обмеженнями, внутрішньо переміщеним особам, сім'ям учасників АТО, одиноким матерям та батькам. Загалом 23 сім'ї, в яких виховуються 56 дітей, отримали вищезазначену допомогу.

Хотілося б висловити щиру вдячність тим, хто не залишається байдужим і підтримує соціально незахищені категорії громадян нашого району, адже благодійність – справа благородна та відповідальна!

Ніжинський районний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді