back

Лосинівські школярі стали кращими у змаганнях з міні-футболу

19 жовтня 2017

19 жовтня на базі футбольного поля в с. Талалаївка відбулися змагання з міні-футболу до Дня захисника України. Позмагатися за перемогу приїхали чотири команди учнів: Лосинівської ЗОШ І-ІІІ ст. (тренер Микола Шматок), Крутівської ЗОШ І-ІІІ ст. (тренер Людмила Гордєєва), Талалаївської ЗОШ І-ІІІ ст. (тренер Сергій Плющ) та Галицької ЗОШ І-ІІІ ст. (тренер Олександр Шило). Змагання проводились серед школярів загальноосвітніх навчальних закладів І-ІІІ ст. (учні до 11 класу).

Святковому настрою всіх учасників змагань сприяли урочистий вигляд спортсменів та сама боротьба «на полі бою». Вболівальники додавали азарту грі та заохочували футболістів до перемоги. Кожна команда намагалася захистити честь свого навчального закладу, демонструвала супротивникам власну силу та вміння досягати поставленої мети.

Майстерність і досвід допомогли отримати перемогу команді Лосинівської ЗОШ І-ІІІ ст., ІІ та ІІІ місця посіли команди Крутівської І-ІІІ ст. та Талалаївської ЗОШ І-ІІІ ст. відповідно. Переможців змагань з міні-футболу нагороджено грамотами і призами.

За інформацією відділу освіти РДА