back

Обговорили актуальні питання життєдіяльності району

18 жовтня 2017

Сьогодні, 18 жовтня, голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин провів розширену робочу нараду за участю заступників, начальників управлінь, відділів, секторів райдержадміністрації, керівників районних установ, під час якої були обговорені важливі питання життєдіяльності району.

Присутні на нараді керівники доповіли про проведену роботу, плани на найближчу перспективу, існуючі проблеми та можливі шляхи їх вирішення.

Зокрема, були озвучені питання виконання районного бюджету, виплати заробітної плати, розрахунків за енергоносії, підготовки Проекту програми економічного та соціального розвитку району на 2018 рік, соціального захисту громадян, захисту прав дітей, допомоги сім’ям у складних життєвих обставинах та ряд інших.

Особливу увагу під час обговорення було акцентовано на формуванні бюджету району на 2018 рік, а тому голова райдержадміністрації дав завдання всім розпорядникам бюджетних коштів вчасно надати пропозиції фінансовому управлінню.

На постійному контролі керівництва РДА знаходиться і проходження опалювального періоду у районі. А тому, Вячеслав Івашин окремо наголосив на дотриманні температурного режиму у закладах освіти, охорони здоров’я та соціального захисту та його постійного моніторингу та дотриманні режиму економії енергоносіїв.

Заступник голови райдержадміністрації Оксана Мелашенко підняла питання співпраці структурних підрозділів РДА з об’єднаними територіальними громадами у наступному році та заключення відповідних договорів.

Під час наради присутні також обговорили питання підготовки до відзначення професійних свят: Дня працівників культури та Дня працівників соціальної сфери, а також проведення 21 жовтня районного свята з відзначення переможців чемпіонату району з футболу.

За підсумками розгляду питань на робочій нараді головою райдержадміністрації було дано ряд доручень.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації