back

День фізичної культури і спорту у Ніжинському районі відзначили урочистими зборами та спортивними змаганнями

11 вересня 2017

Минулої суботи, відповідно до Указу Президента України, відзначався День фізичної культури і спорту. З цієї нагоди у Ніжинському районі в с. Талалаївка на стадіоні поблизу майбутнього спортивного комплексу відбулись урочисті збори та спортивні змагання за участю керівництва районної державної адміністрації, с. Талалаївки, гостей і дитячих команд із 14-ти шкіл району.

Голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин привітав присутніх із святом, він переконаний, що спорт – це запорука здоров’я нації. Тому саме для дітей Ніжинщини було організовано захід, аби вони змогли позмагатися із різних видів спорту, відчути спортивний азарт, показати свої здібності, загартувати характер та волю до перемог.

Вячеслав Анатолійович побажав усім успіху, а також вручив Подяки з нагоди свята команді жіночого фітнес-клубу «FitCurves» під керівництвом директора Розалії Ісаченко-Сивак, Войтику Руслану, вихованцю відділення кікбоксингу дитячо-юнацької спортивної школи «Колос» та Опанасенку Владлену, вихованцю відділення вільної боротьби дитячо-юнацької спортивної школи «Колос».

Не залишив без уваги Руслана Войтика та подарував йому нові боксерські рукавички голова федерації боксу Ніжинщини Олександр Шалай, котрий також привітав учасників заходу із святом і закликав дітей до здорового способу життя і любові до спорту.

Долучився до привітань і голова Ніжинської районної організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос», директор дитячо-юнацької спортивної школи «Колос» Володимир Євтух.

Вихованці його школи продемонстрували показові виступи з боксу, кікбоксингу та вільної боротьби.

Видовищним був виступ і представників гуртка ракето-модельного спорту Ніжинської Станції юних техніків – чемпіонів світу 2016 року, чемпіонів Європи 2015 року та срібних призерів Європи 2017 року, членів Національної збірної з ракето-модельного спорту України.

Розім’ятися і налаштуватися на спортивний лад під час олімпійської руханки допомогла усім представниця жіночого клубу «Fitcurves».

Позитивного настрою додали присутнім вихованці районної школи мистецтв, для яких спорт – це танець.

А далі свої здібності на швидкість, влучність, витривалість та спритність демонстрували всі 14 команд Ніжинського району у стрибках в довжину, метанні, стрибках на скакалці, естафеті з ракетками та в турнірі з міні-футболу.

Грамотами та солодкими подарунками були відзначені всі команди-учасниці, а переможці з міні-футболу отримали кубок, медалі та м’ячі.

У спортивних змаганнях місця розділили:

І. Вертіївська ЗОШ І-ІІІ ст.

ІІ. Кукшинська ЗОШ І-ІІІ ст.

ІІІ. Великодорізький НВК І-ІІІ ст.

Результати турніру з міні-футболу:

І. Талалаївська ЗОШ І-ІІІ ст.

ІІ. Вертіївська ЗОШ І-ІІІ ст.

ІІІ. Безуглівський НВК І-ІІІ ст.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА