back

Народний депутат Олександр Кодола відвідав Ніжинський район

22 травня 2017

Сьогодні з робочим візитом до Ніжинського району приїхав народний депутат України Олександр Кодола. Разом із головою районної державної адміністрації Вячеславом Івашиним вони відвідали навчальні заклади сіл В. Кошелівка та Черняхівка.

У Великокошелівській ЗОШ І-ІІІ ст. наразі навчається 65 дітей. «Випускники закладу здобувають вищу освіту у вузах Ніжина, Чернігова, Києва, деякі нині відстоюють територіальну цілісність України у зоні АТО,» - розповідала директор школи Алла Науменко, проводячи екскурсію поважним гостям.

Присутні оглянули клас, в якому навчаються одинадцятикласники. Для них за сприяння народного депутата Олександра Кодоли за кошти фонду соціально-економічного розвитку територій були придбані нові шкільні парти, меблі та дошка.

Посадовці побажали майбутнім випускникам успішно скласти ЗНО, вступити до вищих навчальних закладів та продовжити свій шлях на розвиток рідного села.

Крім того, за сприяння Олександра Кодоли для шкільної їдальні закладу було придбано електроплиту. А на подвір’ї школи встановили великий дитячий майданчик, який став осередком дозвілля не тільки для учнів, а й дітлахів дошкільного віку.

Школярі с. Черняхівка так само хлібосольно зустрічали поважних гостей, влаштувавши невеличкий святковий захід. І недаремно, адже цей заклад народний депутат не оминув своєю увагою під час розподілу коштів фонду соціально-економічного розвитку територій. В одному з класів школи також встановили нові парти, меблі та дошку.

Олександр Кодола подякував за теплий прийом. Він зауважив, що свою депутатську діяльність спрямовує на допомогу молоді, розвиток освітньої, медичної та культурної галузей. «Так, у минулому році за мого сприяння у 209 окрузі було відкрито 3 дитячі садочки, в тому числі і в Ніжинському районі. Встановлено 41 дитячий та спортивний майданчики. Я намагався приділити увагу кожному навчальному та медичному закладу свого округу.» Депутат пообіцяв продовжити свою роботу у цьому ж напрямку. Наголосив, що вона дієва у об’єднанні зусиль усіх рівнів влади, в тому числі районної.

Голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин подякував депутату за постійну турботу про Ніжинський район, за те, що потреби населених пунктів та соціальних закладів не залишає поза своєю увагою. Озвучив ті плани, котрі б хотілося реалізувати в освітніх закладах Ніжинського району, в тому числі за підтримки Олександра Кодоли.

Посадовці оглянули клас з новими меблями, шкільну їдальню, яку планують відремонтувати, а також дитячий садок.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА