back

Виїзна приймальня райдержадміністрації у Данинській сільській раді

17 травня 2017

Сьогодні перший заступник голови районної державної адміністрації Сергій Батрак провів виїзний прийом громадян у Данинській сільській раді. Участь у роботі виїзної приймальні РДА також взяли завідувач сектору з юридичних питань та контролю Олена Дяченко та головний спеціаліст сектору управління персоналом апарату райдержадміністрації Оксана Буракова.

На особистому прийомі було більше 20 жителів села. Одне з наболілих питань, з яким звернулись мешканці Данинської громади до керівництва райдержадміністрації - це відсутність пасовищ для випасання власних корів, адже їх заорав місцевий приватний підприємець. І друге питання стосувалось проведення ремонту даху Данинського НВК «ЗНЗ-ДНЗ 1-3 ст.».

На порушені питання мешканці громади отримали вичерпні відповіді та рекомендації щодо їх вирішення від першого заступника голови районної державної адміністрації Сергія Батрака.

По закінченню прийому громадян відповідальні працівники апарату райдержадміністрації перевірили стан ведення діловодства, виконавської дисципліни, звернень громадян та кадрових питань у виконкомі сільської ради.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації