back

Шановна громадо Ніжинщини!

13 травня 2017

Військова частина А1348 цілодобово несе бойове чергування щодо захисту повітряного кордону нашої держави. Однак існує достовірна інформація, розміщена прес-центром на офіційній сторінці повітряного командування «Центр», про неодноразове затримання силами оперативно-чергових служб невідомих осіб при спробі проникнення на територію військових об’єктів, які знаходяться під охороною, а також застосування порушниками безпілотних літальних апаратів (квадрокоптерів, дронів).

З метою інформування населення, наголошуємо, що зафіксовані безпілотні літальні апарати над територією дислокації військової частини, будуть знищуватись без попередження.

Командир військової частини А1348 з проханням звертається до жителів Ніжинщини, утриматись від випадкового чи навмисного проникнення на територію режимних об’єктів.

Застерігаємо і повідомляємо, що у разі вчинення протизаконних дій чи провокацій поряд із військовими об’єктами, відповідно до статутних обов’язків, військовослужбовці добових нарядів, які охороняють об’єкти під час несення служби, у випадку необхідності, мають право на застосування зброї.

Причетних осіб, до вищезазначених інцидентів, буде затримано та притягнуто до відповідальності згідно чинного законодавства України.

Командир військової частини А 1348 звертається до громадян з проханням, за можливістю інформувати командування частини, правоохоронні органи (СБУ, Національну поліцію вЧернігівській області), щодо попередження провокацій в місцях дислокації військ.

Управління СБУ в Чернігівській області:

-телефон довіри (04631) 23610, (0462) 676656;

Ніжинський відділ поліції Головного управління Національної поліції в Чернігівській області:

-тел. Чергової частини: (04631) 23048 або 102