back

Біля Ніжинської районної державної адміністрації урочисто підняли Державний Прапор та Прапор Європейського Союзу

11 травня 2017

У зв’язку з тим, що саме сьогодні Рада Міністрів ЄС ухвалила рішення про скасування віз для громадян нашої держави, о 12.00 у всіх містах, районних центрах та адміністративних центрах об’єднаних територіальних громад області відбулась урочиста церемонія підняття Державного Прапора України та Прапора Європейського Союзу.

Біля адмінбудівлі Ніжинської районної державної адміністрації зібрались керівництво району, працівники районних управлінь та служб, студенти та викладачі Ніжинського агротехнічного інституту, громадськість.

Під звуки Державного Гімну і Гімну Європейського Союзу голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин та учень Данинської школи, лауреат і переможець всеукраїнських, обласних конкурсів та олімпіад Віталій Драч підняли Державний Прапор України і Прапор Європейського Союзу.

Вітаючи усіх присутніх із скасування візового режиму для громадян нашої країни та з майбутнім святом – Днем Європи, що в Україні відзначається щорічно у третю суботу травня, голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин зауважив: «Політика нашої держави спрямована на гідне, європейське майбутнє українського народу. Сьогодні ми отримали безвіз, а значить, на часі вступ України до Європейського Союзу. Але для цього ми маємо всі разом наполегливою працею будувати міцну економіку нашої держави, реалізовувати реформи, відстоювати цілісність та суверенітет України.»

З вітальним словом виступив також голова районної ради Олег Бузун. Він наголосив, що Україна завжди була достойною європейської сім’ї. Побажав усім європейського майбутнього з гарними людськими відносинами, гідними заробітними платами та пенсіями.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА