back

Фінальні змагання та нагородження переможців боксерського турніру пам`яті тренерів Ніжинщини

10 травня 2017

05 та 06 травня у спортивній залі Ніжинського агротехнічного інституту в м.Ніжині відбулися фінальні змагання та нагородження призерів та переможців 23-го турніру з боксу пам’яті ніжинських тренерів Олексія Соломахи, Сергія Оліфіренка, Валерія Юрченка, Олега Бальчугова, Анатолія Мохнатко та боксера Рахмана Сабірова з нагоди Дня пам’яті та примирення.

Переможців вітали голова районної державної адміністрації Вячеслав Івашин, голова районної ради Олег Бузун, головний суддя змагань Дмитро Любас, діючий боксер-професіонал Сергій Михед, майстер спорту з боксу, чемпіон України Олександр Крошка, майстер спорту з боксу Руслан Войтик, кандидат у майстри спорту з боксу Петро Іванов та спонсори.

Змагання обслуговували судді національної категорії Дмитро Любас, Валерій Богудінов, Андрій Козлов та судді першої категорії з м. Ніжина.

Найвидовищні та найпотужніші поєдинки припали на останній день змагань. Так, у загальному командному заліку перше місце виборола команда Ніжинської районної ДЮСШ «Колос». Друга сходинка у Чернігівської обласної ДЮСШ з олімпійських видів спорту. Третє місце посіла команда ДЮСШ Броварського району.

Окрім переможців та призерів дуже гарну школу боксу показали юні боксери з смт. Пісківка Київської області.

Хотілося б також відмітити кращих боксерів у своїх вікових та вагових категоріях. Це Черпак Денис (Ніжинська ДЮСШ «Колос»), який другий рік поспіль завоював перемогу, Ковтун Богдан (Ніжинська ДЮСШ «Колос») визнаний кращим боксером турніру, Бойко Микола (Ніжин «Спартак»), який провів три поєдинки на цьому турнірі і отримав перемогу.

Дуже видовищним виявився бій серед дорослих - між Мірошником Олександром з Ніжина та Мовчаном Андрієм з с. Димерки Київської області, який привів у захват всіх вболівальників своїм динамізмом і професіоналізмом.

Серед дівчат не знайшлося суперниці Яні Чаленко з Ніжина.

Всі переможці та призери були нагороджені грамотами, медалями, вимпелами, цінними подарунками та солодощами. Змагання пройшли на високому організаційному рівні, завдяки підтримці Ніжинської РДА, постійних спонсорів Володимира Мамедова, Олексія Сутули, Станіслава Прощенка, Сергія Кота, Олександра Пархоменка та ін.

Велику подяку організатори турніру висловлюють керівництву Ніжинського агротехнічного інституту, Ніжинського училища № 35, Ніжинського училища культури та мистецтв ім. М. Заньковецької та районного будинку культури.

За інформацією Ніжинської районної організації "Колос"

Фото Євгенії Нечваль