back

Вітання ветеранів війни в рамках акції «Зі святом Перемоги!»

10 травня 2017

З кожним роком все менше залишається серед живих ветеранів Другої світової війни, учасників бойових дій.

У кожного з них своя доля, та об’єднує їх одне – стійкість духу і прагнення бачити свою державу вільною і незалежною. За це вони боролись більше 70 років тому.

Вже стало доброю традицією, у рамках щорічної акції «Зі святом Перемоги!» відвідувати ветеранів війни та учасників бойових дій за місцем проживання.

08 травня голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин та його заступник Оксана Мелашенко побували в домівках учасників бойових дій, привітали їх з 72-ю річницею перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, вручили вітальні листівки від керівництва Чернігівської облдержадміністрації та обласної ради, райдержадміністрації, районної ради та голови Ніжинської районної організації ветеранів України, а також продуктові набори та ювілейні медалі.

У с.Бурківка відвідали Андрія Терентійовича Дзюбу, у Крутах - Івана Гавриловича Онищенка, Івана Романовича Закалюжного та Івана Яковича Назаренка, у с. Переяслівка – Павла Гавриловича Охонька, Федора Івановича Маленка, останньому вручили ще і Подяку голови обласної державної адміністрації Валерія Куліча.

Вітаючи ветеранів зі святом, керівники району бажали їм добра, довголіття, мирного неба над головою, щастя та злагоди, подякували за стійкість і мужність, за те, що пройшовши крізь спалахи вогняних років, є людьми, гідними прикладу.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА

Фото Олександра Василенка