back

Заходи з нагоди Дня пам’яті та примирення і 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у Ніжинському районі

04 травня 2017

04-06 травня - 23-й відкритий юнацький турнір з боксу пам’яті видатних боксерів та тренерів Ніжинщини: Олега Бальчугова, Анатолія Мохнатка, Сергія Оліфіренка, Олексія Соломахи і Валерія Юрченка на базі Ніжинського агротехнічного інституту (м.Ніжин). Офіційне відкриття турніру та початок змагань - 04 травня о 16.00.

08-09 травня - акція «Зі святом Перемоги!», в ході якої керівники органів виконавчої влади, місцевого самоврядування відвідають ветеранів війни, учасників бойових дій за місцем проживання.

09 травня - урочистий мітинг біля обеліску Слави в селі Талалаївка за участю керівників органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, ветеранів війни, учасників бойових дій, учасників АТО, учнівської молоді, працівників районних установ, організацій, громадськості. Початок о 10.00.

09 травня - концерт та святковий обід для підопічних стаціонарного відділення для постійного або тимчасового проживання одиноких непрацездатних громадян територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) УСЗН в селі Вертіївка.

08-09 травня - урочисті заходи, мітинги, концерти, покладання вінків і квітів до пам’ятників загиблим воїнам в населених пунктах району.

В загальноосвітніх навчальних закладах та закладах культури району заплановано проведення низки заходів культурно-мистецького та патріотичного спрямування.

Більш детально з районним планом заходів можна ознайомитись тут

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю райдержадміністрації