back

На розширеній нараді обговорили актуальні питання життєдіяльності району

03 травня 2017

03 травня відбулась розширена нарада з питань життєдіяльності району, яку провів голова районної державної адміністрації Вячеслав Івашин. У роботі взяли участь заступники голови Сергій Батрак, Оксана Мелашенко, керівник апарату Тетяна Коник, керівники районних установ, управлінь, відділів, секторів райдержадміністрації.

Присутні на нараді керівники доповіли про проведену роботу, плани на найближчу перспективу, проблемні питання та можливі шляхи їх вирішення.

На нараді обговорювались питання виконання районного бюджету, виплати заробітної плати працівникам бюджетних установ, розрахунків за енергоносії, реалізації проектів, що фінансуються за кошти ДФРР та вже пройшли регіональний конкурсний відбір, питання соціального захисту громадян, виплати одноразової допомоги ветеранам війни, учасникам бойових дій до Дня Перемоги; захисту прав дітей, допомоги сім’ям у складних життєвих обставинах; підготовки до організованого відпочинку та оздоровлення дітей тощо.

В рамках відзначення Дня пам’яті та примирення і 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у районі заплановано проведення ряду заходів. Зокрема, 04-06 травня буде проведений відкритий юнацький турнір з боксу пам’яті видатних боксерів та тренерів Ніжинщини. Деякі організаційні питання проведення турніру обговорили на нараді.

За підсумками роботи головою райдержадміністрації дано ряд доручень.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА