back

Питання підготовки та відзначення в районі Дня пам’яті та примирення і 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні обговорили на засіданні оргкомітету

28 квітня 2017

28 квітня заступник голови районної державної адміністрації Оксана Мелашенко провела засідання оргкомітету з підготовки та відзначення в районі у 2017 році Дня пам’яті та примирення та 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Під час засідання присутні обговорили організаційні питання підготовки до проведення загальнорайонних заходів за участю керівництва району, працівників органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, ветеранів війни, учасників бойових дій Другої світової війни та АТО, членів родин загиблих учасників АТО, громадськості, учнівської молоді. Так, районний урочистий мітинг відбудеться 09 травня у селі Талалаївка, біля обеліску Слави.

Тематичні заходи до Дня пам’яті та примирення і 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні проходитимуть в закладах освіти та культури району. Серед спортивних заходів — відкритий юнацький турнір з боксу пам’яті видатних боксерів та тренерів Ніжинщини. У населених пунктах району 08 та 09 травня відбудуться урочисті мітинги та концерти з нагоди визначних дат. Повний перелік районних заходів буде оприлюднено на сайті райдержадміністрації.

Оксана Мелашенко акцентувала особливу увагу на обов’язковому проведенні робіт в населених пунктах з благоустрою та ремонту пам’ятників загиблим воїнам Другої світової війни, наданні адресної допомоги ветеранам.

За результатами засідання було дано ряд доручень окремим виконавцям.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА