back

Легкоатлети Ніжинського району показали найкращі результати

25 квітня 2017

22 квітня у місті Славутич відбувся ХХVIII Міжнародний легкоатлетичний пробіг пам`яті героїв Чорнобиля «Славутич -2017». Змагання проводилися на дистанціях 5, 10 км і напівмарафон 21 км 97,5 м. Участь у цьому пробігу традиційно приймають бігуни з Ніжинського району.

Результати пробігу досить високі: на дистанції 10 км в абсолютному заліку переможцем став Микола Давиденко, на дистанції 5 км третьою прибігла Богдана Пиркова, студентка НДУ. Переможцем, в категорії 40-49 років на цій же дистанції, став Володимир Сахно, викладач НАТІ, а 2-ю, у категорії 18-39 років, стала Алла Кубрак, студентка НАТІ. Володимир Шостка, студент НАТК, виборов 3 місце на дистанції 5 км у віковій категорії 15- 17 років. Найстарший представник нашої команди Володимир Гільчук біг найдовшу дистанцію 21 км 97,5 м і став переможцем у віковій категорії 60-64 роки.

Загалом наша команда залишилася задоволеною участю та, зокрема, організацією змагань. Усі учасники були нагороджені пам’ятними призами та скуштували смачний обід, яким пригощав і гостинно зустрічав ресторан «Старий Таллінн».

Тож побажаємо нашим спортсменам нових легких стартів та яскравих перемог.

За інформацією сектора сім’ї, молоді та спорту РДА