back

Обговорили ряд важливих питань підтримки спортивного руху в районі

24 квітня 2017

21 квітня голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин провів нараду за участю секретаря Черняхівської та голови Бурківської сільських рад, на якій було розглянуто питання надання цільової субвенції на підтримку футбольної команди зазначених громад у районному чемпіонаті з футболу.

До обговорення питання долучилися начальник фінансового управління Світлана Алемша, завідувач сектору сім’ї, молоді та спорту Андрій Штайнеккер, голова районної організації ФСТ « Колос» Володимир Євтух, голова Федерації футболу Ніжинського району Олексій Чернета та капітан футбольної команди ФК «Штурм» Ігор Нещерет.

В ході обговорення питання фінансування та підтримки сільської команди за рахунок коштів місцевого бюджету, представникам сільських громад було надано вичерпну інформацію про законний механізм надання цільової субвенції на розвиток та підтримку спортивного руху.

Після наради голова райдержадміністрації провів засідання оргкомітету по підготовці та проведенню відкритого турніру з боксу пам’яті ніжинських тренерів Олексія Соломахи, Сергія Оліфіренка, Валерія Юрченка, Олега Бальчугова, Анатолія Мохнатко та боксера Рахмана Сабірова. Змагання заплановані в рамках заходів з нагоди Дня пам’яті та примирення та 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

За інформацією сектору сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації