back

Засідання Координаційної ради у справах дітей

24 квітня 2017

21 квітня відбулось засідання Координаційної ради у справах дітей при райдержадміністрації, яке провела заступник голови райдержадміністрації, голова Координаційної ради Оксана Мелашенко.

Члени Координаційної ради проаналізували роботу в районі за підсумками 2016 року з попередження соціального сирітства, насильства, жорстокого поводження з дітьми, бездоглядності та безпритульності, причини дитячої смертності.

Начальник служби у справах дітей Олег Жадько поінформував про співпрацю з селищною, сільськими радами, об’єднаними територіальними громадами, навчальними закладами та закладами охорони здоров’я щодо профілактичної роботи з батьками по створенню безпечного середовища для проживання та виховання дітей.

З метою зменшення рівня соціального сирітства в районі, попередження насильства, жорстокого поводження з дітьми, бездоглядності та безпритульності було дано відповідні доручення керівникам структурних підрозділів районної державної адміністрації, чия діяльність пов’язана із захистом прав та законних інтересів дітей, селищному та сільським головам в частині активізації діяльності дорадчих органів при виконавчих комітетах відповідних рад.

За інформацією Служби у справах дітей районної державної адміністрації