back

На розширеній нараді обговорили актуальні питання життєдіяльності району

18 квітня 2017

18 квітня відбулась розширена нарада з питань життєдіяльності району, яку провів голова районної державної адміністрації Вячеслав Івашин. У роботі взяли участь заступник голови Оксана Мелашенко, керівник апарату Тетяна Коник, керівники районних установ, управлінь, відділів, секторів райдержадміністрації.

Присутні на нараді керівники доповіли про проведену роботу, плани на найближчу перспективу, проблемні питання та можливі шляхи їх вирішення.

Серед озвучених на нараді, питання виконання районного бюджету за перший квартал 2017 року, виплати заробітної плати працівникам бюджетних установ, розрахунків за енергоносії, механізму реалізації в районі Урядової програми «Доступні ліки», реєстрації сільських рад в системі електронних закупівель «ProZorro», проведення весняно-польових робіт с\г підприємствами району, підготовки до Дня Перемоги та Дня Чорнобильської трагедії та ряд інших.

Значна увага приділялась обговоренню питань соціального захисту громадян, виплати одноразової допомоги ветеранам війни, учасникам бойових дій до Дня Перемоги, захисту прав дітей, допомоги сім’ям у складних життєвих обставинах, заходів, які проводяться у закладах освіти та культури тощо.

Крім того, голова райдержадміністрації наголосив на продовженні заходів з благоустрою територій, наведенні порядку на узбіччях автодоріг, ліквідації стихійних сміттєзвалищ.

За підсумками розгляду питань на робочій нараді головою райдержадміністрації дано ряд доручень.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА