back

У Ніжинському районі офіційно стартував новий футбольний сезон

10 квітня 2017

У суботу, 8 квітня, відбувся матч за суперкубок голови Ніжинської районої державної адміністрації з футболу 2017 року, де зустрілися минулорічні чемпіон Вищої ліги команда «Будівельник» (смт. Лосинівка) та володар кубку району ФК «Україна» (с. Крути). Поєдинок проходив у с. Талалаївка і, незважаючи на прохолодну, дощову погоду, зібрав велику аудиторію вболівальників з усього району та м. Ніжина. За традицією матч за суперкубок є офіційним відкриттям футбольного сезону у Ніжинському районі.

Поєдинок вийшов видовищним, команди продемонстрували гарну гру. У першому таймі крутяни змогли забити три «сухих» голи: спочатку Іван Дорошенко, а потім дубль Євгена Старостенка; підсумував першу половину гри 3:0 за «Україною». Другий тайм показав зіграність команди із Крут, і вміння грати по рахунку. Фінальний свисток зафіксував підсумковий рахунок 4:1 на користь ФК «Україна» (с. Крути). Удруге поспіль трофей їде у с. Крути.

Гравців та вболівальників вітали з початком нового футбольного сезону в районі голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин, завідувач сектору сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Андрій Штайнеккер, голова районної ради Олег Бузун, депутат Ніжинської міської ради Олександр Безпалий, голова Лосинівської ОТГ Володимир Андрієць та сільський голова Крут Віктор Македон.

За результатами матчу гравці обох команд отримали нагороди відповідного ґатунку.

Сектор сім’ї, молоді та спорту РДА