back

Відбулась позачергова сесія районної ради

07 квітня 2017

Сьогодні, 07 квітня, відбулась одинадцята (позачергова) сесія районної ради сьомого скликання, яку провів голова районної ради Олег Бузун. Участь у роботі сесії взяли заступник голови райдержадміністрації, депутат районної ради Оксана Мелашенко, депутат обласної ради Валерій Гавриленко.

Депутати районної ради одноголосно прийняли рішення про звернення до Президента України, Кабінету Міністрів України, Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, Генеральної прокуратури України, Національного агентства з питань запобігання корупції стосовно абонплати за підключення до системи газопостачання розрахованої на основі приєднаної потужності незалежно від фактичного обсягу споживання газу.

Також народні обранці затвердили районну Програму соціальної підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей на 2017-2018 роки, прийняли рішення про передачу установи районного військово-історичного музею імені М.П.Кирпоноса Вертіївській сільській раді, внесли зміни до рішення п’ятої (позачергової) сесії «Про надання згоди на прийняття у спільну власність територіальних громад сіл, селища Ніжинського району майна Перемозького дошкільного навчального закладу «Ластівка» й інші.

Крім того, були розглянуті депутатські запити щодо невитребуваних паїв Колісниківської сільської ради та стосовно заробітної плати педагогічних працівників, що фінансується із місцевих бюджетів.

По завершенню сесії депутат районної ради Інна Музиченко звернулася до присутніх із проханням допомогти врятувати депутата міської ради Михайла Булигіна, якому поставили невтішний діагноз і необхідно провести дороговартісну операцію з трансплантації серця.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА