back

Допомога від іспанських родин

05 квітня 2017

30 березня представники асоціації Іспанії «Іди з нами» разом зі спеціалістами Ніжинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відвідали сім'ї з дітьми, які опинилися в складних життєвих обставинах, за місцем їх проживання. Це сім'ї, в яких виховуються діти-інваліди, багатодітні родини, малозабезпечені одинокі матері та батьки.

Тринадцять родин району ( а саме сім'ї із Липового Рогу, Березанки, Черняхівки, Переяслівки, Кунашівки, Перебудови) отримали продуктові набори, одяг та взуття, що був у користуванні. Допомогу надали представники іспанської організації Маріса, Марія Клавдія та Людмила Герасименко, які особисто привезли всі подарунки і вручили батькам та дітлахам.

Слова вдячності іспанським друзям звучали з уст кожного, хто отримав допомогу, особливо були раді діти, адже вони отримали масу позитивних емоцій, багато іграшок. Допомога тим, хто її потребує - те мале, що може зробити кожен з нас. Лише творивши добро, не чекаючи подяки чи нагороди, можна гідно прожити життя та залишити за собою слід.

За інформацією районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді