back

Голова райдержадміністрації провів розширену робочу нараду

03 квітня 2017

03 квітня відбулась розширена нарада з питань життєдіяльності району, яку провів голова районної державної адміністрації Вячеслав Івашин. У роботі взяли участь перший заступник голови Сергій Батрак, керівник апарату Тетяна Коник, керівники районних установ, управлінь, відділів, секторів райдержадміністрації.

Керівники структурних підрозділів райдержадміністрації та районних установ доповіли про проведену роботу, плани на найближчу перспективу, проблемні питання та можливі шляхи їх вирішення.

Особливу увагу під час наради голова райдержадміністрації звернув на проведення в районі щорічної акції « За чисте довкілля» та дня благоустрою. Вячеслав Анатолійович звернувся до всіх присутніх керівників організувати на місцях відповідні заходи з проведення благоустрою прилеглих територій та долучитися до загальнорайонної акції 08 квітня.

Крім того, голова райдержадміністрації повідомив про закінчення в районі опалювального сезону, про що буде видано відповідне розпорядження та наголосив керівникам про вжиття необхідних заходів.

На нараді також обговорювались питання розрахунків за енергоносії та виплати заробітної плати бюджетникам, механізму реалізації в районі Урядової програми «Доступні ліки», врегулювання питання утримання Вертіївської амбулаторії, реєстрації в системі електронних закупівель «ProZorro» всіх розпорядників бюджетних коштів, ремонту даху та сцени районного будинку культури тощо.

Присутні обговорили та узгодили проведення основних заходів, запланованих на поточний тиждень, зокрема, засідання колегії райдержадміністрації, конкурсу-премії «Гордість району», відкриття футбольного сезону у районі змаганнями за Суперкубок голови райдержадміністрації, урочистостей з нагоди 100-річчя міськрайонної газети «Ніжинський вісник».

Керівник апарату Тетяна Коник інформувала про те, що 02 квітня відбулись вибори старост у селах Вікторівка, Сальне, Терешківка, Шняківка, Шатура, які входять до Лосинівської ОТГ.

За підсумками розгляду питань на робочій нараді головою райдержадміністрації дано ряд доручень.

Сектор інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації