back

На розширеній нараді обговорили актуальні питання життєдіяльності району

13 березня 2017

13 березня відбулась розширена нарада з питань життєдіяльності району, яку провів голова районної державної адміністрації Вячеслав Івашин. У роботі взяли участь заступники голови, керівники районних установ, управлінь, відділів, секторів райдержадміністрації.

Керівники структурних підрозділів райдержадміністрації та районних установ доповіли про проведену роботу, плани на найближчу перспективу, проблемні питання та можливі шляхи їх вирішення.

Присутні обговорили та узгодили проведення основних заходів, запланованих на поточний тиждень, зустрічей та робочих поїздок керівництва райдержадміністрації, участі у загальних зборах громадян.

Особлива увага під час наради була акцентована на питаннях обов’язкового проведення моніторингу реєстрації в системі електронних закупівель «ProZorro» всіх розпорядників бюджетних коштів; співпраці з сільськими радами щодо фінансової підтримки закладів соціальної сфери, які функціонують на їх підвідомчих територіях; активізації роботи по збору благодійних коштів на придбання апарату УЗД для Ніжинської ЦРЛ; наведення порядку на узбіччях доріг та проведенні заходів з благоустрою територій; підготовки до конкурсу «Гордість району» тощо.

За підсумками розгляду питань на робочій нараді головою райдержадміністрації дано ряд доручень.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації