back

Нове обладнання для медичних закладів Ніжинського району

10 березня 2017

Учора, під час робочої поїздки до смт Лосинівка, народний депутат України Олександр Кодола разом з головою районної державної адміністрації Вячеславом Івашиним передав для медичних закладів району обладнання, придбане за рахунок фонду соціально-економічного розвитку територій наприкінці минулого року.

Зустріч з медиками відбулась у районному центрі первинної медико-санітарної допомоги, котрий очолює Іван Бондар.

Олександр Кодола вручив 2 кардіографи для Лосинівської амбулаторії, кардіограф для Центру первинної медико-санітарної допомоги, комплект для обробки та зберігання медичного інструментарію для Галицької амбулаторії, сухожарову шафу для Вертіївської амбулаторії, УФО-камери – для Талалаївської та Крутівсьої амбулаторій, а також сумки-вкладки з необхідним обладнанням та медикаментами для кожного фельдшерського пункту та амбулаторії. Депутат зауважив, що не припинить своєї роботи в напрямку допомоги та розвитку медичної галузі свого округу, загалом, у 2016 році для Ніжинського району було придбано медичного обладнання на 254 тис. грн.

Голова райдержадміністації Вячеслав Івашин подякував депутату за підтримку, а також наголосив на тому, що відсутність заборгованості по заробітній платі у медиків – це спільна робота представників влади усіх рівнів.

Олександр Кодола та Вячеслав Івашин також відповіли на питання медиків, вислухали та прийняли до уваги їх потреби для забезпечення належного лікування громадян.

Не залишились без уваги і найменші жителі Лосинівки. На території Лосинівської ЗОШ І – ІІІ ст. за сприяння депутата встановлено новий великий дитячий майданчик. Депутат поспілкувався з учнями та вчителями школи, а також мав змогу побачити, з яким задоволенням діти граються на майданчику.

Загалом у Ніжинському районі за рахунок субвенцій на соціально-економічний розвиток територій встановлено 7 дитячих і спортивних майданчиків.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА