back

Голова районної державної адміністрації взяв участь у загальних зборах громадян Шняківки

06 березня 2017

Минулого тижня відбулись загальні збори громадян у с. Шняківка. Участь у сході взяли голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин, його перший заступник Сергій Батрак, голова Лосинівської об’єднаної територіальної громади Володимир Андрієць, заступник начальника управління Держгеокадастру в Ніжинському районі Ірина Стусенко, голова ГО «Ніжинська міськрайонна організація ветеранів Афганістану» Сергій Ступак та головний агроном ТОВ «Агро Надія» Олексій Волоха.

В. о. старости с. Шняківка Володимир Лисенко прозвітував перед присутніми про соціально-економічний розвиток села, виконання бюджету та використання коштів самооподаткування за 2016 рік.

Про те, які зміни торкнуться Шняківки у 2017 році, розповів голова Лосинівської ОТГ Володимир Андрієць, адже Шняківка ввійшла наприкінці минулого року до складу Лосинівської громади. Зокрема, заплановано відремонтувати систему опалення та замінити вікна у сільському клубі, облаштувати вуличне освітлення.

Найактуальніші проблеми, котрі озвучили жителі під час сходу, це – ліквідація стихійних сміттєзвалищ та ремонт доріг.

"Щодо останнього доведеться почекати, – зауважив голова районної державної адміністрації Вячеслав Івашин. - У першу чергу облаштують шляхи, які не довели до ладу в 2016 році, а вже потім шняківські." Він подякував в. о. старости та керівництву ТОВ «Агро Надія» за плідну співпрацю та вирішення проблем громади.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА

Фото Олександра Василенка