back

Вячеслав Івашин узяв участь у сходах сіл Кропивне та Ніжинське

02 березня 2017

У селах Кропивне та Ніжинське 2 березня відбулись загальні збори громадян. Участь у сходах взяли голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин, його заступник Оксана Мелашенко, голова районної ради Олег Бузун, представники управління Держгеокадастру в Ніжинському районі, управління соціального захисту населення райдержадміністрації, Ніжинського РЕМу, поліції, керівники сільськогосподарських підприємств, котрі орендують землі жителів сіл.

Сільський голова Володимир Орел на обох сходах відзвітував про соціально-економічний розвиток Ніжинського і Кропивного та виконання бюджету за 2016 рік, а також про використання коштів самооподаткування.

У Кропивному серед найважливіших питань, котрі обговорювались жителями, були ремонт доріг, покращення якості електроенергії, проведення проводового інтернету до села.

Директор Кропивнянського навчально-виховного комплексу Олена Ляшенко висловила потребу закладу в дитячому майданчику та музичному центрі. При цьому вона подякувала районному керівництву та народному депутату України Олександру Кодолі за нові меблі для класу, морозильну камеру та комп’ютер, сільський раді – за придбаний проектор для школи, ТОВ «Ніжин-Агро» - за нові меблі для садочку.

Директор ТОВ «Ніжин-Агро» Іван Кобижча пообіцяв і надалі допомагати в розвитку соціальної інфраструктури села за умови об’єднання районної, місцевої влад та підприємства, котре він очолює, у визначенні головних пріоритетів для громади у 2017 році.

У Ніжинському актуальним питанням для мешканців було про зміцнення законності та правопорядку, дільничному інспектору поліції порадили частіше бувати у селі.

Віталій Фурса, заступник директора ТОВ «Дружба Нова», котре орендує землі жителів Ніжинського, розповів про подальшу підтримку своїх пайовиків та соціальну допомогу на народження дитини та на поховання.

Очільники району подякували і сільському голові, і керівництву сільськогосподарських підприємств за співпрацю та допомогу у вирішенні соціально-важливих питань громади.

Крім того, голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин розповів присутнім про плани районної влади на 2017 рік в напрямку будівництва закладів соціальної інфраструктури в районі, зокрема, у Ніжинському буде продовжено будівництво дитячого садочка.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА