back

У Вікторівці відбулись загальні збори громадян

02 березня 2017

01 березня у с. Вікторівка відбулись загальні збори (схід) громадян. Участь у зборах взяли голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин, його перший заступник Сергій Батрак, голова районної ради Олег Бузун, його заступник Наталія Березка, голова Лосинівської ОТГ Володимир Андрієць, депутат районної ради, інвестор Станіслав Породько.

В. о. старости Наталія Гайдей відзвітувала про соціально-економічний розвиток сіл Вікторівка, Леонідівка та Степ і виконання бюджету за 2016 рік.

Від грудня минулого року Вікторівська сільська рада ввійшла до складу Лосинівської об’єднаної територіальної громади, тож про плани на 2017 рік розповідав голова Лосинівської ОТГ Володимир Андрієць. Зокрема, заплановано освітлення вулиць, ремонт доріг. Також він розповів про фінансування галузей освіти, медицини, культури, комунального господарства, утримання команди пожежної охорони, облаштування благоустрою тощо.

Присутні жителі села підняли найважливіші для них питання: зміна руху автобусу, дотримання санітарних норм інвестором при обробці полів, облаштування вуличного освітлення та інші.

Директор ФГ «Флеш» Станіслав Породько, котрий орендує землі жителів Вікторівської сільської ради, пообіцяв компенсувати втрати врожаю з домашніх угідь через обробку полів, долучитися до ремонту доріг, організувати оздоровлення дітей.

Голова районної ради Олег Бузун розповів присутнім про переваги вступу Вікторівської сільської ради до складу Лосинівської ОТГ, а також про подальші перспективи для Ніжинського району в ході реформування.

Голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин висловив свою підтримку голові Лосинівської ОТГ, подякував в. о. старости та інвестору за співпрацю, а також пообіцяв допомогти у вирішенні тих питань, котрі були підняті жителями громади.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА