back

Вячеслав Івашин: Всі ми тут для того, щоб допомогти вам вирішити нагальні питання

22 лютого 2017

У Великій Кошелівці загальні збори громади відбулися за участю голови райдержадміністрації Вячеслава Івашина, його заступника Оксани Мелашенко, начальника відділу містобудування, архітектури та житлово комунального господарства РДА Олександра Ярмака, помічника народного депутата України Олександра Кодоли Тамари Стратілат, юрисконсульта Ніжинського РЕМу Олега Жили, заступника начальника управління Держгеокадастру в Ніжинському районі Ірини Стусенко, дільничного поліціянта Сергія Пасьохи та двох із п’яти представників інвесторів, які орендують великокошелівські землі.

Сільський голова Олександр Соломаха, звітуючи про те, як і чим жила громада упродовж звітного періоду, наголосив на невідкладних завданнях на нинішній рік, спрямованих на підвищення добробуту населення, розвиток інфраструктури та соціально-економічної сфери їхнього населеного пункту. Детально зупинився на проблемах ремонту доріг, спилювання аварійних дерев, що становлять небезпеку, покращенні санітарного стану та благоустрою сільських територій, утриманні місцевої пожежної команди, тощо. А також порушив і питання відродження у селі дитячого садка, що є цілком реальним.

Олександр Соломаха подякував СТОВ «Дружба-Нова-Кернел» в особі присутнього на зборах представника Віталія Фурси за співпрацю і підтримку громади, а директор Великокошелівської ЗОШ І-ІІІст. Алла Науменко – за матеріальну і фінансову допомогу школі.

Під час обговорення доповіді жителі села озвучили ряд проблемних питань, а саме: незадовільний стан доріг, які продовжують руйнувати потужні лісовози і зерновози, проблеми з енергопостачанням і розрахунками за електроенергію, якість надання ветеринарних послуг, загострення криміногенної ситуації у селі протягом минулого року тощо. Люди похилого віку звернулись і до сільського голови і посадовців з району посприяти у ремонті місцевої церкви.

Не з порожніми руками, а з подарунком від народного депутата для школи завітала на схід помічник Олександра Кодоли Тамара Стратілат, яка вручила сертифікат на електроплиту для шкільної їдальні директору закладу Аллі Науменко.

Допомогу і всебічне сприяння в розв’язанні всіх озвучених проблем, обіцяв людям Вачеслав Івашин, фахові пояснення і рекомендації надавали кожен із запрошених гостей.

Всі ми тут саме для того, щоб допомогти вам вирішити ваші нагальні питання, – наголосив голова райдержадміністрації. – Я впевнений, що співпраця, представників районної влади, місцевого самоврядування, народного депутата України і самих мешканців на благо вашої громади і надалі буде тісною і плідною.

Сектор інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації

за матеріалами газети "Ніжинський вісник"</p>