back

День відкриттів у Перемозькій школі

21 лютого 2017

Минулого тижня голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин та народний депутат України Олександр Кодола у рамках робочої поїздки до с. Перемога відвідали навчально-виховний комплекс.

Разом вони взяли участь у відкритті лінгвофонного та хіміко-біологічного класів, нового дитячого майданчика на території школи та передали для школи спортінвентар та пральну машину.

Школа у селі із красномовною назвою Перемога не найбільша за кількістю учнів у районі, але одна з найкращих в області. Тут велику увагу приділяють методиці навчання, а нові кабінети, обладнані сучасною комп’ютерною технікою, ставлять її на рівень із школами в обласному центрі. Кошти на облаштування класів були виділені за рахунок освітньої субвенції.

Народний депутат України Олександр Кодола залучив кошти на встановлення дитячого майданчику, придбання спортінвентарю (тенісні столи, тренажери, шведські стінки, набір гантель) та пральної машини для навчально-виховного комплексу з фонду соціально-економічного розвитку територій.

«Я прагну зробити так, щоб усі діти мого округу мали змог унавчатись на сучасній комп’ютерній техніці, розвиватися і відпочивати на нових безпечних і зручних дитячих та спортивних майданчиках. Крок за кроком ми йдемо до цієї мети,» - зауважив депутат під час зустрічі з педагогічним колективом та школярами.

Голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин наголосив на тому, що районна влада спільно з усіма гілками влади на обласному й державному рівнях робитиме все для того, аби забезпечити вчасну виплату заробітної плати вчителям, а учням створити належні умови для навчання та розвитку. Нові класи та обладнання свідчать про цю роботу.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації