back

Олександр Кодола передав нові меблі та техніку для Галицької школи

15 лютого 2017

Комплект меблів для класної кімнати, ноутбук, морозильна камера, на суму понад 40 тисяч гривень, були передані працівникам Галицької ЗОШ І-ІІІ ст. народним депутатом України Олександром Кодолою та головою райдержадміністрації Вячеславом Івашиним під час їх робочої поїздки до Галиці 14 лютого.

Приїзд представника Ніжинщини у парламенті та керівника району став неабиякою подією для школи. У селі звикли бачити депутатів або перед виборами, або з екранів телевізора. Такого не було за всю історію школи, тому і розмова депутата із працівниками та учнями школи, громадою села вийшла цікавою і безпосередньою. Олександр Кодола розповів про свою діяльність у Верховній Радіі, про роботу в окрузі. Наприклад, за цей час на розвиток району депутатом було залучено 4, 5 мільйонів гривень. Так, нові меблі та обладнання для школи були придбані за рахунок залучених народним депутатом коштів з фонду соціально-економічного розвитку територій минулого року. А всього на закупівлю обладнання для шкіл району виділено 195 тисяч гривень.

“Я сьогодні приїхав не агітувати, а відзвітувати перед вами про зроблені реальні справи. Залучаємо кошти на ремонт дитячих садочків та шкіл, на закупівлю сучасного обладнання для навчальних закладів та лікарень. Звісно, за один раз ми не вирішим усіх проблем конкретної школи, села та району. Але крок за кроком, разом із сільськими головами, керівництвом району, депутатами різних рівнів ми зможемо змінити наше життя на краще. Ми зробили перші кроки на цьому шляху і не будемо зупинятися.” — Наголосив депутат під час зустрічі.

Голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин озвучив плани на 2017 рік щодо реконструкції Галицького освітнього закладу за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку – це заміна вікон, реконструкція фасаду школи та будівництво блочно-модульної котельні на твердому паливі.

Олександр Кодола та Вячеслав Івашин разом оглянули, в яких умовах працює педколектив та вчаться учні школи, завітали до класу, який повністю обладнаний новими меблями: партами, стільцями та шафами.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА