back

Добро починається з любові

14 лютого 2017

Добро починається з любові. Людина, яка любить світ, ніколи нікого не образить, не скривдить. Творити добро можна тільки з душею наповненою любов'ю. Це завжди було правилом життя.

Добрі вчинки потрібні нам у житті і залежать від наших душевних зусиль. Наші добрі думки і почуття народжуються у наших душах. Недаремно в народі кажуть: «Хто людям добра бажає, той і собі має».

Тому саме сьогодні, в День святого Валентина, закохане подружжя Соня та Луіс з Іспанії вирішили допомогти сім'ям, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Дев'ять родин району, а саме із Кукшина, Безуглівки, Світанку, Колісників, Стодол, Лосинівки та Талалаївки, були запрошені до центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді для отримання продуктових наборів. Це одинокі матері та батьки, багатодітні сім'ї, сім'ї учасників АТО та сім'ї, які виховують дітей-інвалідів.

Безмежні слова подяки на адресу іспанської родини лунали з уст кожного, хто отримав допомогу. Незважаючи на те, що родина Соні і Луіса живе далеко від нас, вдячність від українських родин вони отримають завдяки новітнім технологіям! Дякуємо, Соня і Луіс! Gracias, Sonia Y Luis!

Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді