back

28-му річницю виведення військ з Афганістану відзначили благодійним турніром з більярду

13 лютого 2017

11 лютого в районному будинку культури відбувся благодійний турнір з більярду, присвячений 28-й річниці виведення військ з республіки Афганістан та учасникам бойових дій на території інших держав.

Даний турнір був ініційований районною державною адміністрацією. Загальну організацію та керівництво турніру здійснював сектор сім’ї, молоді та спорту РДА.

Призовий фонд турніру в розмірі 10 тисяч грн. був наданий родиною Василя Толкачова, який особисто приймав участь в турнірі. Попередньо за згодою всіх учасників турніру, призові кошти надані меценатом, було вирішено перерахувати на рахунок Ніжинської центральної районної лікарні в якості допомоги на придбання апарату ультразвукової діагностики.

- Увага та турбота про здоров’я мешканців Ніжинського району є нашим спільним завданням. Сьогоднішній захід є гарним прикладом того, як патріотизм підтверджується конкретною справою, а не лише словами. - Зазначив голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин під час урочистого відкриття турніру.

Учасникам Вячеслав Анатолійович побажав вдалої гри, вболівальникам – яскравих емоцій. Зробивши перший удар, він дав старт турніру.

Участь у змаганні взяли вісім гравців, серед яких представники сіл Бурківка, Ніжинське, Талалаївка, Хвилівка, міст Ніжина та Києва.

Крім того, учасники змагань мали нагоду випробувати свої сили і в настільному тенісі, зокрема справжні спортивні баталії розгорілись між Вячесловом Івашиним та депутатом Чернігівської обласної ради Миколою Шматком, який у свої 70 перебуває у чудовій фізичній формі , вправно володіє як києм, так і тенісною ракеткою, подаючи яскравий приклад не тільки колегам та друзям, а й підростаючому поколінню.

За результатами зіграних партій переможцем більярдного турніру став Олександр Лук’яненко (с.Ніжинське), другим був Володимир Мунтянов (с.Талалаївка), третім – Олексій Носенко (с.Хвилівка).

Переможці були нагороджені кубком, медалями та дипломами районної державної адміністрації. Решта гравців отримали грамоти за участь у турнірі.

Висловлюємо подяку районному будинку культури за надане приміщення для проведення заходу та створення святкової атмосфери.

Сектор сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації