back

Обговорили актуальні питання життєдіяльності району

13 лютого 2017

Сьогодні голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин провів розширену робочу нараду із заступниками, начальниками управлінь, відділів, структурних підрозділів райдержадміністрації та керівниками районних служб з актуальних питань життєдіяльності району.

Керівники структурних підрозділів РДА та районних установ доповіли про проведену роботу та плани на найближчу перспективу. Питання, на яких була акцентована особлива увага голови райдержадміністрації під час наради - це активізація роботи у напрямку реалізації проектів по реконструкції та будівництву об’єктів у районі за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку у 2017 році; виготовлення та встановлення біля адмінбудівлі райдержадміністрації пам’ятного знаку видатному авіаконструктору Сергію Корольову; виготовлення проекту по будівництву районного спортивного комплексу у с.Талалаївка тощо.

Крім того, Вячеслав Івашин звернувся до розпорядників коштів активізувати роботу щодо здійснення закупівель через електронну систему ProZorro.

Інформуючи про роботу медичної галузі, головний лікар Ніжинської ЦРЛ Юрій Солодько зауважив, що продовжується збір коштів для придбання апарату УЗД. Наразі на рахунок уже надійшло більше 100 тис. грн..благодійних внесків від сільських рад та окремих фізичних осіб.

Учасники наради також обговорили питання захисту прав дітей та соціального захисту сімей, що опинились у складних життєвих обставинах, підготовки заходів до Дня Героїв Небесної Сотні та ін..

За підсумками розгляду питань на робочій нараді головою райдержадміністрації дано ряд доручень.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА